.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
Videokuvaus Valokuvaus Mainonta Internet Mobiili Matkailu Tauno Kohonen
 
Rapid River on vuodesta 1991 alkaneen valokuvaustoiminnan ohella tekemässä yhä enemmän luontoon liittyvää videokuvausta. Full HD- formaatti mahdollistaa nyt laadukkaan videomateriaalin tuottamisen. Taustalla on dvd- aikakauden aikana tehdyt useat yritys- ja kuntaesittelyvideot sekä kuvaesitykset. Tauno Kohonen on osallistunut Media ja Message- päiviin niiden perustamisesta lähtien. Hänellä oli mahdollisuus osallistua useisiin National Geographyn av- tuotantoja tekevän Todd A Gipsteinin koulutustilaisuuksiin.

Kuusamon on edelleen Rapid Riverin kuvauskohde. Nyt keskitytään Kuusamon hienoimmasta luontokohteen, Kitkajoen videointiin. Kitkajokea uhkaa ympäristömuutokset, jotka voivat pilata vielä puhtaana virtaavan joen. Aivan joen välittämään läheisyyteen Käylän kylään suunnitellaan kultakaivosta. Samoin joen alkulähteenä olevien Kitkajärvien vedenlaatu on muuttumassa huonompaan suuntaan. Luonto, vesi ja ilma, ovat kuitenkin vielä puhtaita. Esittely on sivuilla www.rapidriver.fi/kitkajoki

Videokuvaus on mahdollistanut uusien projektien luomisen, joita suurin on Siperian luontoa esittelevän tv- sarjan valmistelu ja sen kuvaaminen. Rapid Riverin kuvaajat ovat kiertäneet jo vuodesta 1992 lähtien Venäjän vanhaa Siperiaa ja Kaukoitää. Venäjän Karjala ja Laatokka ovat myös tuttuja paikkoja. Tauno Kohonen on opastanut matkoja Siperiaa, joten hänellä on tämän laajan alueen hyvä tuntemus.

Rapid Riverin videotuotannot tehdään verkostona yhdessä ammattilaisten kanssa. Niistä ovat esimerkkinä bannerissa Videot kohdassa esitellyt tuotannot.

In English    © Rapid River 2015