.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
Valoa erämaassa Oulu Internet Ruka Venäjä Intia Kiina  
  Valokuvanäyttely    Näyttelykuvat    Näyttelyn kierrätys    Lehdistötiedotteet    Näyttelyn tukijat


 
    Näyttelyn kierrätys
  Etusivu   Maat ja paikat  

Näyttelyn tukijat

Ulkoasianministeriö on huolehtinut 10 näyttelykopion kierrätyksestä eri puolilla maailmaa kahden vuoden ajan sisältäen näyttelykierrätyksen suunnittelun, tiedotuksen ja toteutuksen, näyttelyesitteen kääntämisen, painamisen ja levittämisen 1.000 kpl / kieliversio.

Tauno Kohonen on vastannut näyttelyn kokoamisesta, valokuvista, näyttelyesitteen laatimisesta ja suunnittelusta, markkinoinnista ja yhteyksistä ministeriön ja näyttelyn tukijoiden välillä. Näyttelyn tiedottamiseen liittyvät kuvat luovutetaan veloituksetta tiedotusvälineille julkaisuoikeuksineen.

Kuusamon kunta Valokuvanäyttely perustuu Kuusamossa otettuihin valokuviin, joten näyttelykierrätys on luontomatkailun markkinoinnin ohella Kuusamon markkinointia Tauno Kohosen kuvin. Kierrätyksen yhteydessä matkailuorganisaatiot voivat hyödyntää näyttelyn tuomaa julkisuutta markkinoinnissa.

Metsähallitus Valokuvat on otettu Metsähallituksen hallitsemassa Oulangan kansallispuistossa ja muilla suojelualueilla, joten Metsähallituksen merkitys suomalaisen erämaaluonnon vaalijana tulee esille erittäin keskeisesti.

Finnair Matkailun käytännön hyötyjiä ovat liikennevälineet. Suomen matkailun myynti tapahtuu ulkomailla Finnairin toimesta tai yhteistyössä sen kanssa. Maamme luonto on ollut eräs parhaimmista myyntiä edistävistä tekijöistä.

LUSTO Suomalaista metsää ja metsätaloutta koskevat tiedustelut ohjataan Suomen metsätietokeskus ja metsämuseo LUSTOON.

Tauno Kohosen yritys Rapid River ky on huolehtinut käytännön valmistelutöistä ja näyttelyn kokoamisesta sekä muista järjestelyistä ja kustannuksista saadun tukijarahoituksen pohjalta. Näyttelyt on luovutettu sovitun aikataulun mukaisesti ulkoasiainministeriön lehdistö – ja kulttuuriosastolle kuljetuslaatikoihin pakattuna julkistamista varten, jonka jälkeen 10 näyttelykopiota ovat lähteneet eri puolille maailmaa.

Näyttelyjen tukijatahot ja niiden toteuttajahenkilöt:

Finnair, johtaja Eero Tammila
Kuusamon kunta, kunnanjohtaja Kyösti Tornberg
Metsähallitus, toim,joht. Pentti Takala
Ulkoasiainministeriö, lähetystöneuvos Ulla-Maria Helaniemi ja lehdistöneuvos Kai Virtarinne
Rapid River ky, valokuvaaja Tauno Kohonen
LUSTO, yhteyspäällikkö Eeva Virekoski


     
In English    © Rapid River 2015