.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
WIFIUS Kuusamo DVD Oulun yliopisto Unelma Lomasta Metsähallitus Muut esitykset
 
HUIPPUTUTKIMUSTA ESITELTIIN YHDYSVALLOISSA

Rapid River on valmistanut Oulun yliopistolle videon sen 4G -langattoman tutkimustoiminnan esittelemiseksi USA:ssa. Video esitettiin kansainvälisessä tutkijaseminaarissa, jonka tavoitteena on luoda yhteistyötä Suomen ja USA:n eri yliopistojen ja tutkimuslaitosten kesken.

Oulun yliopisto on ollut matkapuhelinviestinnän tutkimuksen kärjessä sen alusta lähtien. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa uuden teknologian tutkimusta osallistumalla kansainvälisen virtuaali-instituutin toimintaan. Mukana tutkimustyössä Suomessa ovat Valtion tekninen tutkimuskeskus, Tampereen tekninen yliopisto, Aalto yliopisto sekä TEKES ja Sitra.

Suomalainen huippuosaaminen on vakuuttanut tiederahoittaja National Science Foundation (NSF) vahvistamaan nykyistä yhteistyötä edelleen Wireless Innovation between Finland and US (WIFIUS) -virtuaali-instituutilla. Sen toimintaan kuuluu tiivis tutkimusyhteistyö, tutkijanvaihto, yhteiset tapaamiset ja yhteisten demonstraatioiden luominen. Instituutin yhteyteen rakennetaan myös opetusportaali tutkijaverkoston käyttöön.

WIFIUS YouTubessa
In English    © Rapid River 2015