.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
WIFIUS Kuusamo DVD Oulun yliopisto Unelma Lomasta Metsähallitus Muut esitykset
 
STILL IMAGES
OF NATURE

Rapid Riverin kuvista valmistettu DVD-ohjelma "Still Images of Nature" (kielet: suomi ja englanti) on voittanut vuonna 2003 Intermedia Globe Gold- ja Grand Award -palkinnot Saksan modernin median festi- vaalissa – Euroopan suurimmassa uuden median kilpailussa. worldmediafestival.org Kilpailuun osallistui 281 tuotantoa 24 maasta.

Palkittu ohjelma on Smile Audiovisual Oy:n tuotantoa. Sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Seppo Palminen. Voittanut DVD on motivaatio-ohjelmaksi muotoiltua Koillis-Suomen markkinointia. Toteutus on multivisiomainen. Maiseman kauneus on leivottu hiljaisuuden filosofiaksi.

Tilaajana on ollut Koillismaan kehittämiskeskus. Ohjelman lisäksi alue-esittelyyn kuuluu verkkojulkaisu
www.koillis-suomi.net ja verkossa näkyvässä painetussa aikakausilehdessä Northeast Finland.

 

Oululaiskuvaaja Kohonen palkittiin uusmediakilpailussa

Oululaisen valokuvaaja Tauno Kohosen kuvaama DVD-ohjelma Still Images of Nature on voittanut Intermedia Globe Gold- ja Grand Award -palkinnot Saksan modernin median festivaaleilla. WorldMediaFestival on Euroopan suurin uuden median kilpailu, johon osallistui tänä 281 tuotantoa 24 maasta.

Kohosen kultaa voittanut työ on tuotettu Koillismaan kehittämiskeskukselle, ja sen toteutus on multivisiomainen. Koillismaan kasvoja esittävässä työssä maiseman kauneus on leivottu hiljaisuuden filosofiaksi. Ohjelma kertoo luonnon merkityksestä ihmiselle.

Kohonen on vaeltanut kameroineen Koillis-Suomen metsissä jo pari vuosikymmentä. Viime vuosina hänelle ovat tulleet tutuiksi myös Venäjän Karjalan pohjoisosien ihmiset ja.luonto.

Palkittu ohjelma on Smile Audiovisual Oy:n tuotantoa.Sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Seppo Palminen ja editoinut Olli-Matti Lehtoranta.

Suomenmaa 18.5.2003

Lue mitä lehdet kirjoittivat
Koillissanomat 20.5.2003 
Kaleva 21.5.2003 
Suomenmaa 
 
In English    © Rapid River 2015