.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
WIFIUS Kuusamo DVD Oulun yliopisto Unelma Lomasta Metsähallitus Muut esitykset
 
PROWELLNESS SELFCARE SYSTEM

ProWellness OmaHoito-palvelu on suunniteltu kroonisia sairauksia sairastavien potilaiden hoidon tueksi. Järjestelmän avulla hoitoalan ammattilaiset pystyvät valvomaan, seuraamaan ja ohjaamaan potilasta kotona. Palvelun avulla potilas voi kirjata terveyteensä liittyvää tietoa esimerkiksi diagnooseista, lääkkeistä ja allergioista. Tiedot saadaan siten sähköisessä muodossa yhteen paikkaan, ja niitä on helpompi käyttää.

Potilas saa ohjeita ammattilaisilta omahoitoa varten ja voi siten olla aktiivisempi saavuttaakseen hoitotasapainon. Palvelu mahdollistaa myös tiiviin kommunikoinnin hoitotiimin kanssa, mikä motivoi omahoitoa. Parempi motivaatio johtaa parempiin tuloksiin.

Kuvaesitys tehtiin ProWellness OmaHoito- palvelun esittelemiseksi Iso-Britannian ja Irlannin markkinointia varten. Tuote esitellään lyhyenä stillikuvista koostuvana kuvaesityksenä ja videona. Tekninen toiminta on helppo havainnoida. Hyvä kokonaisuus – spiikki, musiikki ja kuvat - neljän minuutin esityksenä jättävät positiivisen tunteen.

In English    © Rapid River 2015