.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
WIFIUS Kuusamo DVD Oulun yliopisto Unelma Lomasta Metsähallitus Muut esitykset
 
"Ellei Kuusamosta löydä itseään..."

Kuusamon kaupungin esittelyohjelma ”Ellei Kuusamosta löydä itseään…” (kielet: suomi ja englanti) oli vuonna 2001 eräs palkituimmista av-ohjelmista maailmalla. Se palkittiin esimerkiksi USA:ssa av-alan alan suurimmassa kilpailussa US International Filsm and Video Festivaalissa, johon osallistui 1500 ohjelmaa 33 maasta.

Ohjelma perustuu Rapid Riverin kuviin, ja se on Smile Audiovisual Oy:n tuotantoa. Sama ohjelma palkittiin kullalla Suomessa av-alan Media and Message – tapahtumassa sekä hopealla Saksassa WorldMediaFestivaalissa.

DVD-ohjelma on ylistyslaulu maisemalle ja elämälle luonnon keskellä. Ohjelman tekijät ovat onnistuneet luomaan ainutlaatuisen tarinan Kuusamon kaupungista.


 Takaisin  Kuusamon multivideo
  voitti USA:ssaKuusamon kaupungin pr-ohjelma "Ellei Kuusamosta löydä itseään..." on voittanut kultaisen palkinnon Chicagossa viime viikonloppuna.US International Films and Video Festivaliin osallistui tänä vuona 1.500 ohjelmaa 33 maasta.

Tämä on kuukauden sisällä jo toinen kansainvälinen palkinto Kuusamon multivisiolle. Toukokuussa ohjelma sai Intermedia Globe Silver -palkinnon Hampurin Woridmediafestivalissa.

Multivisio on ylistyslaulu maisemalle ja elämälle luonnon syleilyssä. Kieliversioita on kaksi, suomi ja englanti. Kuusamon multivision on tuottanut Smile Audiovisual Oy. Sen on ohjannut Jukka Oulasvirta ja käsikirjoittanut Seppo Palminen. Kuvaajat ovat Tauno Kohonen ja Petri Niikko.

In English    © Rapid River 2015